Yritys: Referenssit

Asiakaspalautetta

”Kiitos hyvästä isännöinnistä, piti jo ennen joulua laittaa kiitokset, mutta niinkuin usein tapahtuu se jäi ajatuksen asteelle. Pöytäkirjasi ja tekstisi ovat selkeitä ja ymmärrettäviä. Teot ripeitä. Aurinkoista kevättä.”

”Kiitos Satoseverin osakasinformaatioista, joita on tullut kiitettävällä tavalla! Voin todeta näin ”asiantuntijana”, että näin laadukasta remontti-infoa en ole vielä Tampereella koskaan havainnut!”

”Kiitos yksityiskohtaisesta taloyhtiön remontin tiedottamisesta!

”SUURET KIITOKSET AVUSTA, jota olet pitkin matkaa antanut!”

”Kiitos! Hienolta näyttää kuvien perusteella koko valtaisa urakka! Itse pääsen toteamaan näkymät vasta kesäkuun puolella! Kiitos urakan sitkeästä kuljettamisesta näin hienoon lopputulemaan! Kiitos!”

”Kiitos paljon! Todella nopeaa toimintaa. On niin kiva asioida teille, kun kaikki sujuu aina niin hienosti.

Lisäksi haluaisin erityisesti kiittää sinua toimivasta kommunikaatiosta. Asun itse ulkomailla ja olen ollut erittäin mielissäni säännöllisistä isännöitsijä tiedotteista joita lähetät sähköpostitse. Kiitos kun pidät näin hyvin ajan tasalla taloyhtiön asioista.”


Taloudellinen lisäarvo

Case 1 (2014): vanha varastotila muutettiin osakeryhmäksi, yhtiöjärjestyksen muutos ja tilan myyminen. Tuloilla rahoitettiin putkiremontin suunnittelukustannukset.

Case 2 (2016): vanha pankin tila muutettiin 2 kpl osakeryhmiksi. Tuloilla rahoitettiin maalämpöön siirtyminen ja varauduttiin tontin vuokran nousuun.

Case 3 (2016-2017): rakennusoikeuden myyminen kahden lisäkerroksen rakentamiseksi. Uudet osakeryhmät osaksi vanhaa taloyhtiötä. Saaduilla tuloilla katettiin osa hissi- ja julkisivuremontista sekä saatiin uusia vastikkeenmaksajia jakamaan kiinteitä vuosikuluja.

Case 4 (2018): talonmiehen asunnon ja kahden autotallin muuttaminen osakeryhmiksi ja myyminen. Tuloilla hankitaan maalämpöjärjestelmä ja irtaudutaan kaukolämpöverkosta.

Case 5 (2013): ison kerrostalon kattoremontin yhteydessä asennettiin poistoilman lämmöntalteenottojärjestelmä PILP. Hoitovastiketta laskettiin seuraavina kahtena vuonna 8% ja 6%.

Case 6 (2016): poistoilman lämmöntalteenotto. Putkiremontin yhteydessä asennettiin liuosputket valmiiksi hormien sisään ja rakennettiin sähkön ryhmäkeskukset valmiiksi yläpohjaan. PILP järjestelmä hankittu ja ensimmäisen vuoden nettosäästö 20.000€. Ryhmäkeskukset odottavat tulevaisuuden aurinkopaneeleiden asennusta.

Case 7 (2018-2019): rakennusoikeuden myyminen uusien kerrostalojen rakentamiseksi taloyhtiön tonteille. Yhteistyökumppani valittu ja kaavoitusprosessi alkamassa. Tuloilla on tarkoitus tehdä iso energiaremontti ja pienentää asumiskuluja pitkälle tulevaisuuteen.