Päivi Haila – Kiinteistösihteeri, kirjanpitäjä

Haluan olla osa taloyhtiöiden arkea ja auttaa asumiseen liittyvissä asioissa. En vedä tarkkaa rajaa asiakkaan omien ja yhtiön asioiden välille, vaan juttelemme joskus muutenkin mukavia. Pääasia, että asiakkaalle jää kohtaamisesta positiivinen maku ja asiat saadaan hoitumaan.

Luonteeni on kirjanpitäjälle tyypillisesti tarkka ja huolellinen. Pidän ilman muuta tärkeänä, että kirjanpito on aina ajantasalla. Se mahdollistaa myös saumattoman ja nopean yhteistyön osakkaiden ja kiinteistökohteen isännöitsijöiden kanssa.

Koulutukseltani olen YO-merkonomi ja toiminut kirjanpitäjänä vuodesta 2011 lähtien. Kirjanpito-osaamisen lisäksi halusin saada laajempaa kuvaa sekä kokemusta kuinka taloyhtiökokonaisuus toimii. Tästä johtuen suoritin myös isännöinnin ammattitutkinnon.

Olen luotettava yhteistyökumppani työyhteisössä, mutta minuun toki luotetaan muuallakin. Olen toiminut rahastonhoitajana ja muissa luottamustehtävissä eri yhdistyksissä vuosien ajan.

Neljännesvuosisatainen asiakaspalvelukokemukseni eri aloilta auttaa minua myös ymmärtämään taloyhtiöiden asukkaiden ja osakkaiden erilaisia elämäntilanteita.

Taloushallintoasiat ovat tulleet minulle mielekkäiksi, sillä sitoudun tekemiseeni ja teen asiat järjestelmällisesti – esimerkiksi arvonlisäverovelvollisen yhtiön kirjanpidon tekeminen voi olla joskus haasteellista, mutta lopussa kiitos seisoo ja lopputulos on aina miellyttävä.

Vapaa-aikaani vietän perheen kanssa – olen myös koiraihmisiä.