Yritys: Kiinteistöperhe Oy

Kiinteistöperhe on perheyritys, joka sai alkunsa vuonna 2000. Timo Antila osti vaimonsa (ja pankin) kanssa ensimmäisen sijoitusasunnon As Oy Kuoppamäentie 19 taloyhtiöstä, maaliskuussa 1998. Oltuaan pari vuotta hallituksessa, häntä pyydettiin yhtiön isännöitsijäksi ja sillä tiellä ollaan edelleen.

Yrityksen pääomistaja ja toimitusjohtaja Timo aloitti isännöinnin sivutoimisena, ollessaan vielä ilmavoimissa lentoupseerin virassa. Ensimmäiset 12 vuotta sujuivat toiminimellä, yhteensovittaen perhe-elämän neljän lapsen kanssa, upseerin uran ja isännöinnin. Vuosien aikana vahvistui käsitys, että hyvä johtajakoulutus, organisointikyky ja henkilökohtainen luottamus on toimiva kokonaisuus isännöintialalla.

Jäätyään ilmavoimista reserviin 1.1.2012, Timo suoritti isännöitsijän ammattitutkinnon ja perusti osakeyhtiön. Kiinteistöperhe Oy:n osakkaaksi tuli myös vanhin poika Akseli Antila. Keväällä 2012 isännöitsijäyrittäjä Aulis Lehto jäi eläkkeelle ja suositteli Timoa omille yhtiöilleen. Aulikselta perityt yhtiöt ja myös Kuoppamäentie 19 ovat edelleen osa Kiinteistöperhettä. Toinen iso virstanpylväs oli syksyllä 2012, kun Timo valittiin Kokon Palvelukeskus Oy:n toimitusjohtajaksi, Markku Kaajan jäädessä eläkkeelle. Valinnan mukana tuli 280 huoneistoa isännöitäväksi ja pienen huoltoyhtiön johtaminen.

On käynyt selväksi, että kadettikoulutus, ilmavoimien tehokas työskentelytapa ja henkilökohtaiset ominaisuudet ovat olleet menestyksen salaisuus. Alusta lähtien toiminnan ohjenuora on ollut lisäarvon tuottaminen taloyhtiölle ja työn tekeminen suurella sydämellä. Tämä on huomattu ja pääosa uusista asiakkaista onkin tullut suositusten kautta.

Vuonna 2017 firmaan palkattiin Päivi Haila ja vuonna 2018 Vesa Kujanpää. Rekrytointi oli helppoa, koska molemmat olivat Timon tuttuja jo pidemmältä ajalta. Päivi ja Vesa täydentävät Kiinteistöperheen palvelutuotantoa omalla osaamisellaan ja pitkällä kokemuksella. He omaavat myös saman huippuasenteen, mikä on ollut firman menestyksen salaisuus alusta alkaen.

Tänään olemme ihmisläheinen, mutta tehokas tiimi ja käytämme alan parhaimpia ohjelmistoja. Haluamme olla luottamuksen arvioisia, hyviä yhteistyökumppaneita. Olemme erikoistuneet viestintään sekä toimiin, jotka tuovat taloyhtiöille rahallista säästöä. Esimerkkejä löytyy referenssit-sivulta ja työntekijöiden henkilökuvauksista.